19 éves srác az új Repülős Gizi - ismét elcsípték a rendőrök

Nem először ígérte meg a nyomozók előtt a 19 éves férfi, hogy nem fog lopni. Most egy jászkarajenői betöréssel kapcsolatban bukott le.

A jászkarajenői boltban 2022. március 19-én késő este járt hívatlan látogató, a tulajdonos a másnapi nyitáskor vette észre a betörést - kezdi közleményében a rendőrség, amelyben egy 19 éves fiatalember újabb ügyéről számolnak be. "A hátsó ajtó rácsát leszedték, az ajtót betörték, a bevásárlótérből szeszes italok, a pénztárgépből a váltópénz hiányzott. A helyszínre riasztott rendőri egység egyik tagjának feltűnt egy, a helyszín közelében sétáló férfi." - írja a police.hu.

A körzeti megbízott jól ismerte már a fiatalembert, így nem volt nehéz dolguk, kit kell kérdezniük a betöréssel kapcsolatban.

A 19 éves férfi beismerő vallomást tett. Azt mondta a zsaruknak, egy névnapi bulin szórakozott, sokat ivott és pénzre volt szüksége, illetve legalább még piára. "Kinézte magának a boltot, rugdosni kezdte a hátsó ajtót, de csak egy téglával tudta úgy betörni, hogy a lyukon bemászhatott. A kasszából kimarkolta a váltópénzt, felnyalábolt néhány üveg italt, majd a résen kimászva hazafelé indult a több tízezer forintot érő zsákmányával." - olvasható a rendőrség közleményében.

Elmondása szerint kevés a munkája, de újra megígérte, nem fog lopni!

A legutóbbi akciójával is lebukott - kpeket közölt a rendőrség!
  • ceglédi tolvaj
  • ceglédi tolvaj
  • ceglédi tolvaj
  • ceglédi tolvaj

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított ellene eljárást, egyben kezdeményezik bíróság elé állítását.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra