Lövöldözés a koncerten: a VIP-ben érte halálos lövés a szexi Insta-sztárt - FOTÓK

Sugárzóan szép, népszerű és sikeres volt - a 29 éves anyuka és influenszer most halott. Egy koncertre ment a férjével, fejlövés végzett vele.

A 29 éves Cristina Vita Aranda modell férjével, a perui Club Olimpia nevű cspat játékosával, Ivan Torres-szel ment el egy koncertre a fővárosban, Asuncionban. A VIP-részen szórakoztak, amikor lövöldözés tört ki. Sajtóhírek szerint a támadás egy helyi drogbáró ellen irányult. A támadásban egy férfi és a 29 éves háromgyermekes anyuka halt meg, négy további személy pedig megsérült, őket kórházba szállították.

A koncerten töb felvétel is készült a tragédia idején, van olyan is, amelyiken az látszik, hogy az egik áldozatot a mentősök a színpad felé viszik. At nem lehet tudni, hogy Cristina Vita Aranda-e az.

A több mint félmillió Insta-követővel rendelkező nőt az "Itaugua Nacional" kórházba szállították, de az életét nem sikerült megmenteni. "Legalább 25 percig próbálták újraéleszteni, miután szívmegállást szenvedett" - mondta Yolanda Gonzalez, kórházigazgató. A nő és a férje tíz éve jöttek össze, három gyerekük született és bár nemrég bejelentették, hogy különváltak, egy ismerősük elmondása szerint igyekeztek megmenteni a házasságukat.

Ivan Torres a saját, és volt párja oldalán is közzétett nyilatkozatokat, többek között azt is közölte a rajongókal, mikor és hol tudnak majd elbúcsúzni az elhunyt modelltől. A lövöldözőkről egyelőre semmit nem lehet tudni.

Címlapfotó: Instagram/vitaaranda

24 óra