ÚJ ÉLET: Rózsaszín Barbie lett a 196 centis pankrátorból! Csipesszel szedték ki a szakállát - FOTÓK

Még fél éve sincs, hogy kiállt a fénybe és beismerte a világnak, érzése szerint rossz testbe született. Pedig a 196 centis pankrátor bárkit lenyomott a ringben, nőként most rózsaszín Barbie-ként tarol. 

A pankrátori karrierje 2009-ben indult, 2012-ig rendszeresen lehetett látni őt a TV-műsorokban. A 196 centiméter magas, több mint 110 kilós Tyler Reks teste olyan volt, mint egy szobor, erejével mindenkivel szemben volt esélye a ringben, talán ezért is kapta fel a világ most a fejét, amikor néhány hónappal ezelőtt a közösségi oldalán egy meglepő képet és egy megható vallomást tett közzé. Elárulta: nőként él már, és Gabbi Alon Tuft az új neve. "Ez vagyok én. Ez az az oldal, amit elrejtettem az árnyékban. Féltem, mit fog gondolni rólam a világ - mit fog gondolni rólam a családom, a barátaim. De már nem félek. Szeretem magam úgy, ahogy vagyok. Az elmúlt 8 hónap a legsötétebb volt az életemben." - írta akkor.

Nos, azóta alaposan megváltozott az egykori ketrecharcos! Rózsaszín Barbie lett!

Hihetetlen népszerű lett az izimpacsirtából törékeny nővé váló Gabbi. Az elmúlt hetekben pedig azon dolgozott lelkesen, hogy az átalakulásának szentelje minden szabad idejért és energiáját. Természetesen elsőkörben szexi fotózásokon vett részt, hogy új oldalával árassza el a közösségi oldalait, majd hivatalosan is beadta a kérvényeit, hogy új identitását is megszerezze mahd a későbbiekben. Egy friss bejegyzése szerint jelenleg épp arra vár, hogy engedélyezzék neki azokat a műtéteket, amelyeknek köszönhetően a testét is megváltoztathatják majd plasztikai beavatkozások segítségével.

De addig sem unatkozik: olyan rózsaszín Barbiet csinált magából, hogy leesett a rajongók álla!

Íme az egykori hegyomlás ma, törékeny nőként!
  • Tyler Reks a pankrátor.
  • Tyler Reks felvállalta új életét.
  • Gabbi Tuft rózsaszín haj.
  • Gabbi átalaulás.
  • Tyler Reks családja.
  • Gabbi szakáll

Címlapfotó: Instagram/gabetuft

24 óra