Íme az 5 filmes szerelmespár, aki az életben gyűlölte egymást!

Vannak helyzetek, amikor a forgatókönyv megkívánja a mély érzelmeket, a mindent elsöprő szerelmet, de amint kikapcsolják a kamerákat, ismét a gyülöleté a terep.

Nem ez az első összeállítás olyan filmes témában, amelynek a szerelem és a testiség meghatározó eleme. Korábban a TWN.hu is megírta, ha például egy film forgatókönyve szexjelenetet is tartalmaz, az nem jelent különösebb felkészülést a színészek számára: ma már trükkökkel bármit meg lehet valósítani, hogy a néző azt gondolja, amit lát, az valóban testiség... Igen ám, de akadnak olyan helyzetek, amikor a két színészen felülkerekedik a vágy és az ösztöneiknek köszönhetően a kamerák előtt lépik át azt a bizonyos határt. 

Ez most egy fordított helyzet lesz - 5 szerelmes pár, akik csak a vásznon imádta egymást!

via GIPHY

A Noizz.hu korábban összeszedte azt az öt romantikus Hollywood-i filmet, amelyben a főhősök minden akadályt leküzdenek az érzelmeikért, és hogy együtt legyenek örökkön-örökké. "Viszont elég illúzióromboló, ha az alkotások sztárjai utálják egymást az életben, ezért most mutatunk öt olyan filmes párt, akik ki nem állhatták egymást, a vásznon mégis szerelmes csókkal hitegettek minket." - írja a lap.

Meglepő nevek és párosok kerültek a listára - mára már legendássá lett romantikus alkotások sztárpárjai!

Noizz: ez az 5 filmes sztárpár az életben gyűlölte egymást!

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra