A férfiak szerint akkor szép egy nő körme, ha így néz ki!

Rubinvörös

Úgy tűnik, a vörös körömben is örök. És nem csak a nők, a férfiak is nagyon kedvelik. Akár egy egyszerű árnyalatát is választhatjuk, de megbolondíthatjuk néhány kővel, az eredmény ugyanaz: tuti siker.

Natúr rózsaszín

Ha valaki szereti a natúr színket, de mondjuk unja a francia körömket, tökéletes lehet egy halvány rózsaszín változat. Ha rövidebb a körmöd, és egy francia manikűr nem mutat rajta, akkor is ez a jó választás. Bármilyen alkalomra tökéletes, elegáns, nőies és vonzó. Azok a férfiak, akik nem szeretik a hivalkodó színeket és körmöket, a rózsaszínnel mindig meg vannak békélve.

Francia

A győztes, a férfiak legkedveltebb körömtípusa a francia! Hétköznapokra, alkalmakra is ugyanúgy megfelel. A rövidebb körömket is meg lehet vele nyújtani egy picit optikailag. Így bátran ajánljuk mindenkinek. Leginkább azoknak, akik szeretnek tetszeni a férfiaknak. Ha rancia manikűröd lesz, ezen biztosan nem múlik majd semmi.

Forma és hossz

Hölgyeink! A férfiak nem szeretik a nagyon műhatású, hosszú és hegyes körmöket. A méretes madárfajok karmaira hasonlító, már-már tűhegyes körmök általában visszataszítóak a számukra. Hasonlóan a hosszú, szinte kockára végződő körmök is.

Ez volt hát a férfiak véleménye, de a legjobb, ha mindenki a saját ízlése szerint választ hosszt és fazont. 

Íme, a férfiak kedvenc körömtípusai!

24 óra