Hihetetlen, mit talált Dömsödi Gábor a WC-jében! Te kivetted volna?

Milliókat talált a vécébe rejtve Dömsödi Gábor pásztói polgármester a felesége pesti albérleté­ben - írja a Blikk.

A WC-tartályban egy zacskóban ötmillió lapult. A volt tévés azt is sejti, hogy került oda. Fél éve ugyanis a szomszédjukat átverte egy csaló: egy hamis aranytömböt adott el neki. De mielőtt elment volna, bezárta a lakásába és elment bevizsgáltatni az aranyat. A férfi ekkor az erkélyen át mászott át Dömsödiék lakásába, a rendőrök végül ott fogták el.

A pénz azonban soha nem lett meg.

"Tűvé tettük az albérletet, a rendőrökkel és a szomszéddal legalább három órán keresztül kerestük, de hiába. A zsaruk azt gyanították, hogy ledobhatta a zsákmányt a bűntársának, azért nem leltük sehol a pénzt" – magyarázta a lapnak Dömsödi Gábor.

Most jött a fordulat! A napokban az eddig előzetesben ülő férfi jelentkezett, hogy kifizetné az albérletben okozott kárt. 

"Először azt hittem, hogy ez őszinte megbánás a részéről. A közös képviselővel üzentem ­is neki, hogy kétszázezer forintba került a bejárati ajtó kicserélése. Amikor azonban ragaszkodott hozzá, hogy szeretné felmérni a kárt, akkor gyanút fogtam – mondta a népszerű tévés, akinek eszébe jutott, hogy a vécétartályt nem szerelték szét.

Vasárnap szétszedte és megtalálta a vagyont.

"Öt-hat óráig eltartott, mire megszámolták a pénzt a helyszínelők, közel 5 millió forint volt a szatyorban. Először meg kellett szárítani és szét kellett választani az összetapadt bankjegyeket, mert nem vízhatlan zacskóban voltak, így minden egyes vécélehúzás vízzel árasztotta el csomag tartalmát" - mondta Dömsödi a Blikknek.

 

24 óra