Bezár
Forrás: Pinterest
1. Készítsük el a tölteléket: A kataifit/angyalhajszálat vágjuk apró darabokra, vajban süssük aranybarnára, majd hagyjuk kihűlni. A pisztáciakrémet, a tahinit, a tengeri sót, a pisztáciadarabokat ezután keverjük egy pasztává. Tipp: Ha azt szeretnénk, hogy kicsit folyékonyabb legyen, egy kis ízesítés nélküli olaj segíthet.
Előző Következő
  • dubaji csoki, pisztácia, recept, olcsó, kataifi,
  • dubaji csoki, pisztácia, recept, olcsó, kataifi,
  • dubaji csoki, pisztácia, recept, olcsó, kataifi,
  • dubaji csoki, pisztácia, recept, olcsó, kataifi,
  • dubaji csoki, pisztácia, recept, olcsó, kataifi,
  • dubaji csoki, pisztácia, recept, olcsó, kataifi,
VIDEO
Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel