Egyre népszerűbb a famintás WPC kerítés

Ez a különleges innovatív megoldás a fa és a műanyag együttes felhasználásával jött létre. A kimondottan tartós és az időjárási viszontagságoknak jól ellenálló kerítéslécek felhasználása hosszabb távon megtakarítást eredményezhetnek.

A WPC Kkerítés iránt egyre nagyobb a kereslet, ezért nem árt igyekezni, ha mi is ezt az anyagot szeretnénk felhasználni kerítésünk újjáépítéséhez vagy megépítéséhez. A WPC DECK kínálatában is fellelhető termékek megfizethető áron érhetők el. 

Kiknek ajánlott ez a kerítéselem?

Mindazoknak, akik kedvelik a hagyományos fát, és esetleg jelenleg is fa kerítéssel rendelkeznek. Bizonyára átélték már azt az elmúlt évek alatt, hogy körülbelül évente le kellett csiszolni, olajozni majd újra lefesteni az egészet. Elérkezett talán az ideje annak, hogy végre egy gondozásmentes anyagot válasszanak a kerítés kialakításához. 

Milyen lehetőségeink vannak?

A színek és a mintázatok széles kavalkádja senki számára nem teszi könnyűvé a választást. Előnye azonban az, hogy bármilyen stílusú épülethez, lakókörnyezethez meg lehet találni az ideális kerítést. 

A tradicionális stílus még ma is kifizetődő

Nagyon sokan gondolják azt, hogy a hagyományos stílussal nagyot hibázni nem lehet, és ezzel egyet is kell értenünk. Ez a kerítés tökéletes választás lehet minden stílusú épülethez. Mivel maga a mintázat nagyon hasonlít a hagyományos fára, ezért tényleg úgy tűnhet egy külső szemlélő számára, hogy fából készült kerítéssel áll szemben. 

A léceket többféleképpen is lehet telepíteni, így megoldható az is, hogy az utcáról vagy a szomszéd felől ne kelljen számolnunk a továbbiakban a kíváncsiskodó tekintetekkel. Emellett pedig sajátos bájából adódóan egy meghitt környezetet varázsolhatunk otthonunkba. 

Mit érdemes még tudni a WPC kerítésekről?

Ez a hagyományos léc összesen 6 színben választható, így latte, fehér, caramel színt is vásárolhatunk. Törekedjünk arra, hogy a kiválasztott szín jól illeszkedjen a ház, vagy egyéb épület homlokzatának színéhez, hogy az összkép is tökéletes legyen.

Mire érdemes még odafigyelni?

Magyarországon minden egyes területnek megvan a maga építési szabályzata, ami a kerítések telepítésére vonatkozik. Ezeket alaposan tanulmányozzuk át, hiszen elképzelhető, hogy nem építhetők olyan kerítések, amelyek teljes takarást biztosítanak. Ebben az esetben sincsen veszve semmit, hiszen egy igen mobil termékről van szó, melynek végső kialakítása csak rajtunk vagy az építő szakemberen múlik. 

Mivel lehet még feldobni az összhangot?

A kerítéshez választhatunk kovácsoltvas elemeket, amelyek még inkább növelik az esztétikát. Igyekezzünk olyan összképet megteremteni, amely mind számunkra, mind pedig látogatóinknak tökéletes látványt biztosít, és nagyban növeli otthonunk elegáns megjelenését. 

Láthatjuk, hogy egyetlen jó döntéssel mennyire meg tudjuk változtatni otthonunk összképét. Mivel egy gondozásmentes anyagról van szó, így rengeteg energiát és pénzt is megtakaríthatunk, ha ezt a terméket választjuk. 

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra