Milyen mosogatószerek szükségesek a mosogatógépbe?

Ahhoz, hogy a mosogatógépünk tökéletesen működjön, nemcsak a megfelelő mosogatószerre, hanem egyéb termékekre is szükség van. Az edények, poharak makulátlan tisztaságához, a csillogás megőrzéséhez a só és az öblítő is kell.

Ha történetesen Miele mosogatógépünk van otthon, akkor a webáruházukból beszerezhetjük a kompatibilis kellékeket a működéshez: a Miele mosogatószerek egyébként is magas minőségűek.

A mosogatógép működése

A háziasszonyok szerint annak kellene Nobel-békedíjat adni, aki feltalálta a mosogatógépet, hiszen ez a szerkezet sok családi vitát előz meg. Valamiért az emberek többsége nem szeret az étel elfogyasztása után nekiállni a mosatlan edények, tányérok tisztításának: sok esetben gyakori az egymásra mutogatás, mindenki azt szeretné, hogy a másik mosogasson el.

üres mosogatógép

Ám a gép feltalálása ezt a problémát is megoldotta: csak be kell helyezni a szennyes evőeszközöket, poharakat, tányérokat a készülékbe, és az egy órán belül elvégzi helyettünk a munkát.

A mosogatógép-tabletta alaposan eltávolítja a zsírfoltokat, lerakódott ételmaradékokat az eszközökről, nekünk nincs gondunk az áztatásra, sikálásra sem. A só szerepe, hogy védje az alkatrészeket a vízkövesedéstől, az öblítő pedig a csillogásért felel, és elősegíti az edények száradását is.

A Miele mosogatószerek

A neves német cég ahogyan a mosógépeihez, úgy a mosogatógépeihez is kifejlesztett speciális tisztítószereket: ezeket használva biztosak lehetünk abban, hogy a készülék éveken át megfelelően fog működni. A gyártó eleve 20 évre tervezi a gépeket, innovatív és energiahatékony eszközeik világhírűek, magas színvonalúak.

A mosogatógépek is számos funkcióval vannak ellátva, amelyek megkönnyítik a hétköznapi használatukat. Az egyik ezek közül az AutoDos, amelybe – a világon elsőként – integrálták a PowerDisk funkciót is. Ennek következtében a mosogatószer és az exkluzív granulátum adagolása összehangolt módon történik. A mi feladatunk csupán annyi, hogy beprogramozzuk a készüléket, és az az optimális időben adagolja a szert.

A PowerDisk All in 1 termék 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban érkezik hozzánk, és rendkívül eredményesen dolgozik. A QuickPowerWash mosogatóprogramot használva egy órán belül tisztává, csillogóvá teszi az edényeket.

A só és az öblítő

Az UltraTabs All in 1 tabletta felel a maximális tisztaságért. Ugyanilyen hasznos a regeneráló só és az öblítő is. Az előbbi másfél kilós kiszerelésben kapható a webáruházban, extra durvaszemcsés, kimondottan a márka mosogatógépeihez fejlesztették ki.

Az öblítő üvegkorrózió elleni üvegvédő összetétellel készült, általa nem marad foltos egyetlen pohár sem, de a többi behelyezett eszköz száradását is elősegíti. Az adagolás szükségességét a gép jelezni fogja.

Ha azt szeretnénk, hogy a mosogatógépünk sokáig működjön probléma nélkül, akkor a hozzá kifejlesztett szereket célszerű beszerezni. Az innovatív háztartási gép sok hasznos funkcióval van felszerelve az AutoDos-on kívül is, így valóban megkönnyíti a konyhai munkálatokat.

Lead fotó: Pexels /Castorly Stock/

24 óra