Fehér és fekete női sneaker – jöjjenek a legnépszerűbb modellek!

Tulajdonképpen három szóval leírható a divat veleje: fekete, fehér, sneaker. Mindegy, hogy ezt a három kifejezést miként kombináljuk egymással, a siker így is, úgy is borítékolható. Ezek azok a fazonok, amik aktuálisan a trendiség, ezzel együtt pedig a népszerűség csúcsát képviselik!

Mitől akkora szám ez a cipőfajta?

Eláruljuk, ugyanis igazság szerint kicsit sem titok. A fehér női sneaker látványa például azonnal érvként szolgál arra, hogy miért kedvelik oly sokan a kelleme miatt. Jellegzetes, könnyed, légies, mégis karakteres, és jelenleg tényleg a divat csapjából is ez a fazon folyik. De önmagában ez még nem lenne elegendő a sikersztorihoz.

Úgyhogy a másik fajsúlyos tény, ami a típus mellett szól, a praktikum. Annak idején a gyártók egy, a sportolóknak megfelelő lábbelit szerettek volna megalkotni, ami éppen ezért tulajdonságaiban túlmutat a hétköznapi, megszokott sportcipőkön vagy tornacipőkön. Tulajdonképpen ez a terv sikerrel zárult annyi különbséggel, hogy végül a mindennapi viselet részévé vált, mert az emberek rögtön kapkodni kezdtek utána.

Mi jellemzi átlagosan a sneaker kialakítását?

A praktikusság konkrétumokkal is körülírható az esetében. Ez a mindennapi életben két dolgot jelent. Az egyik a maximális, lábakat kényeztető kényelem, akár egész napos hordás mellett is. A másik pedig, hogy a sneaker gond nélkül bevethető akkor, amikor az aktívabb mozgásé a főszerep. Séta, kocogás, rövidebb távú futás sem okozhat a társaságában problémát. Ez azoknak jön különösen jól, akik a napjuk nagy részét rohanással töltik, és szinte biztos, hogy a nap végét tízezer lépés felett zárják. Ilyen jelentős igénybevétel mellett kicsit sem mellékes, hogy milyen támogatást kapnak a lábak. Márpedig a sneaker nemcsak, hogy komfortos közeget kínál a járáshoz, hanem stabilitást is borítékol mindehhez a maradéktalanul biztonságos haladás érdekében.

A fekete is stílusos választás?

Természetesen! A fekete női sneaker is múlhatatlan, halhatatlan stílusossággal büszkélkedik, úgyhogy kár lenne kihagyni a méltatásból. Annál is inkább, mert bár a divat porondján mostanában a színesség, a sokszínűség a főszereplő, ettől függetlenül a fekete, illetve a benne rejlő varázs felülmúlhatatlan. Már csak ezért is érdemes vele tervezni. Napjainkban már az összes híres cipőmárka előrukkolt a saját sneakervariációjával, úgyhogy tényleg bőven akad miből szemezgetni.

Fekete vagy fehér?

Alapvetően a legjobb, ha a vagy-vagy a gyakorlatban is-is válaszra módosul, mert mindkét színnek megvan a maga helye a mindennapokban. De ha feltétlenül cél a pálcatörés, akkor érdemes a CCC üzleteiben személyesen felpróbálni a kinézett modelleket, mert így gyakorlatilag villámgyorsan egyértelművé válhat, hogy melyik variáns a leginkább megfelelő. Vagy éppen megerősödhet a gyanú, hogy bizony mind a kettő nyertes!

24 óra