Milyen egy jó céges telefon?

Egyre több vállalat dönt úgy manapság, hogy dolgozói számára biztosít céges telefont. Ám a költségek igencsak befolyásolhatják a választást, így érdemes a középkategóriás termékek között keresgélni.

Van azonban sok más szempont is, amit érdemes figyelembe venni. Szerencsére van olyan készülék, amely alkalmas lehet a feladatra több okból is: ez pedig az Oppo Reno6 Pro okostelefon, amit a CoolMobile.hu oldalán tudunk megrendelni.

Nézzük, miért mondjuk, hogy ideális lehet céges telefonként!

Dual SIM

Ami talán a legfontosabb kitétel egy munkára is használt telefon esetében, az a Dual SIM megléte. Nos, az Oppo Reno6 Pro esetében ez adott, így magán és céges telefonszámmal is lehet használni a készüléket, nem kell két külön eszközt magunknál hordanunk.

Egykezes használat

Sok irodista telefonál, miközben a számítógépen is dolgozik. Egy-egy gyorshívás vagy egy adat kikeresése sokkal egyszerűbb, ha a telefont egy kézzel is tudjuk használni, mivel annak nem nagy a súlya, a mérete.

Az Oppo Reno6 Pro 160 x 73,1 x 7,6 mm-es, 177 grammot nyom, így kifejezetten illik a kezünkbe. A táskánkban, zsebünkben is könnyen elfér, így akármilyen munkakörben dolgozunk, azonnal előkaphatjuk, ha szükség van rá.

Megfelelő védelem

Igen fontos lehet az is, hogy jó alapanyagokból készüljön a telefon, például strapabíró legyen a kijelző üvege. Az Oppo Reno6 Pro előlapja Gorilla Glass 5 üvegből van, sőt a hátlap is üveg, és alumíniumkeret foglalja egybe a kettőt.

Célszerű tokkal együtt megvásárolni, de ez egyébként is ajánlott, akármelyik márkáról is legyen szó. A CoolMobile.hu oldalán ezt a kiegészítőt is megtaláljuk.

Adataink védelme

Az is nagyon lényeges, hogy csak olyan céges telefon kerüljön a dolgozók kezébe, amelyen a vállalat adatai biztonságosan tárolhatók. Ezért jó, ha egy készüléken van ujjlenyomat-olvasó!

Itt ez is helyet kapott, ahogyan az NFC, a GPS vagy az iránytű is. Kevés középkategóriás készülék büszkélkedhet ezekkel az extrákkal.

Gyorstöltés

Nagyban megkönnyíti a munkát a telefonnal, ha nem kell percenként azt figyelnünk, mikor merül le, meddig bírja az aksi. Az Oppo Reno6 Pro 4500 mAh-s akkumulátort kapott, amit gyorstöltéssel igen rövid idő alatt felturbózhatunk 100%-ra 67 watton.

Kamerarendszer

Bár ha csak telefonálásra, ügyfelekkel vagy munkatársakkal való kapcsolattartásra használnánk a készüléket, akkor másodrendű, hogy milyen kamerával van felszerelve, azonban gondoljunk a modern meetingekre is!

Lehet, hogy online kell megbeszélést tartanunk? Vagy el kell küldenünk a megrendelőnek egy fényképet az adott termékről? Jobb azért, ha a kamera is profi.

Itt egy 32 MP-es, széles látószögű szelfikamera és 4 darab hátlapi egység – köztük a 64 MP-es főkamera – segíti a munkát. Van LED vaku is, és még a 4K videózás is lehetséges.

Ha mi kapunk képeket, azokat a 90 Hz-es képfrissítéssel, HDR10+ móddal és 800 nites fényerővel rendelkező AMOLED kijelzőn nézhetjük meg.

Mindezeket figyelembe véve bátran ajánljuk az Oppo Reno6 Pro céges telefonként való használatát. A mobilt igen kedvező áron lehet megrendelni, ráadásul többféle színben is kapható.

24 óra