Férfi dzseki, a mindennapi viselet nem mindennapi befutója – de melyik a legelegánsabb variáció?

Elegancia, férfiasság, vonzó megjelenés – szinonimák, melyek együttesen nem mindennapi, de akár mindennap hordható világot hozhatnak létre. Egyáltalán elvárás az elegancia?

Semmiképpen sem elvárás, ugyanakkor kétségtelenül vonzó lehetőség, amire a https://www.bolf.hu/hun_m_Ferfi-ruhazat_Ferfi-kabatok-8396.html oldal kínálata ellenállhatatlanul vonzó válaszként szolgál. Ahogy arról a paletta stílusos tagjai tanúskodnak, a megvalósítás, azaz az elegancia megtestesítése nem is olyan bonyolult feladat, ráadásként nem kell, hogy nélkülözze a sokszínűséget, a kreativitást, az ötletességet.

A dzseki több szempontból is előnyös választás. Egyrészt praktikus. Azért ez a pozitívum különösen ősszel, télen felértékelődik. Mert bár fontos a stílusos fellépés, azért a hideggel szembeni védelem még lényegesebb. S miért ne lehetne ezt trendi módon megvalósítani mondjuk egy bélelt bőrkabát, vagy softshell dzseki közbenjárásával? A télre hangolt típusok kivétel nélkül bundás belsővel rendelkeznek csak azért, hogy a mínuszok túlvészelése se jelenthessen problémát. A farmer kikerülhetetlen, amikor a kabáttrend kerül a figyelem célkeresztjébe. Ugyanakkor az is igaz, hogy legfeljebb az ősz korai, illetve a tél extra enyhe időszakában juthat főszerephez, már ami a mindennapi viseletet illeti. Az elegancia tehát nemcsak a szövetkabáttal egyenlő, bár meg kell hagyni, az általa képviselt stílus még mindig azonos az elegánssal. De, és talán ez a lényeg, bármi válhat az elegancia hírnökévé a legfőbb az összhatás bebiztosítása. S itt jegyezzük meg, hogy még mindig az egyik legbiztosabb irányadó az egyéni ízlés, ennél nincsen megbízhatóbb útmutató, ami a sikeres outfithez vezet.

Mit jelent a fúzió, mint trendirányzat, és miért jön jól?

Amikor az elegancia kerül terítékre, akkor sokan, akik szeretik a sportos megjelenést, némileg kutyaszorítóban érezhetik magukat. Vajon hogyan döntsenek? Áldozzák fel a laza megjelenést a divatos, tehát valahol vágyott elegancia oltárán, vagy fordítsanak hátat utóbbinak, mondván a sportos az örök klasszikus?

A jó hír az, hogy bátran félretehetőek a vagy-vagy megoldások, erről gondoskodik a fúziós divat. A lényege pofonegyszerű: keverni a keverhetetlent. Ha eddig a legtöbben úgy hitték, az elegancia soha nem hozható közös nevezőre a sportossal, akkor íme, a cáfolat. S ugyanennek a fordítottja is igaz. A fúzió esszenciája, hogy az adott stílust megéri kicsit megspékelni. A teljesen elegáns kisugárzást például megtörheti, szebben megfogalmazva feldobhatja egy sportos ruhadarab, vagy kiegészítő. Sőt, a sportos fellépést is árnyalhatja egy elegáns darab. Ugye, hogy ez így mennyivel jobban hangzik? Annál is inkább, mert ennek fényében a kabát egy olyan elegáns modellé válhat, ami történetesen a sportos összképet hívatott finomítani, átszínezni. De persze a zakós, sportöltönyös viselet is megbolondítható egy sportosabb dzseki bevetésével. Furcsának, sőt meghökkentőnek tűnhet ez a típusú mentalitás, de a végeredmény általában tényleg lélegzetelállító, és szokatlanul vonzó.

Az egyes árnyalatok is bátran variálhatóak, s megéri a megszokott feketén túl is látni, mert a palettában jócskán akadnak színes alternatívák, amik ráadásként a jövő évi divatszenzációt is előrevetítik.

24 óra