Áram és fűtés nélkül, egyedül élt egy 9 éves kisfiú - Hihetetlen, miért

Elítélték az anyát gyermeke elhanyagolása miatt. A kisfiú két éven át élt egyedül egy lakásban, végül a szomszédok riastották a rendőrséget.

Évekre maradt magára a Bordeaux-tól mintegy 110 kilométerre északra fekvő Nersacban egy 9 éves kisfiú. Eleinte a szomszédok sem vették észre, hogy a fiú a szülei nélkül él a lakásban. Kedden az angoulême-i bíróságon ismertette az ügyész a gyerek szomorú és ijesztő esetét. A vádirat szerint a kisiskolás 2020 és 2022 között élt egyedül, és főleg süteményeket és hideg készételeket evett konzervből. Volt, hogy paradicsomot lopott a szomszéd erkélyről, vagy a szomszédoktól kapott enni valamit.

Fotó: 123rf.com-illusztráció

Mivel a villany és a fűtés legtöbbször nem működött, kénytelen volt három paplannal aludni, hogy ne fagyjon meg - számol be a Charente Libre című francia napilap. Ez egészen addig ment így, amíg a szomszédok nem fedezték fel, hogy a gyermek szülők nélkül él a lakásban. Azonnal értesítették a rendőröket, akik megdöbbentő körülményeket írtak le a jelentésükben. A lakásban alig volt bútor, a hűtő üres volt. Az is kiderült: az anyja néha meglátogatta, vitt neki enni, majd ismét magára hagyta.

Az is kiderült, az anyja hol volt ezalatt és az gyerek tanárai miérrt nem szúrhattak ki semmit!

Lapozz a folytatásért!

24 óra