Nem tud hazamenni az ATV sztárja, amióta beszél a kisfia - Fotók

Meglepő vallomást tett az ATV és Spirit FM népszerű műsorvezetője: ha végzett a munkával, neki nem ér véget a nap. És nem is otthon folytatódik.

Vogyerák Anikó egy két és fél éves kisfiú büszke anyukája, Dávid pedig az elmondása szerint abban is partnere, hogy aktív életet anyaként is aktív életet élhessen. Már ötször utaztak együt repülővel, legutóbb épp Köböl Anitáékkal Máltára. Ugyanakkor a Naphire.hu-nak azt is elárulta, gyakorlatilag nem tud hazamenni a munka után hiszen amióta Dávid beszél, határozott férfiként el is dönti, hogyan folytatódjon a nap. “Amikor elmegyek érte a bölcsibe, rögtön azt mondja: haza nem”” - mondta a lapnak mosolyogva Anikó, aki így minden napra programokat szervez gyermekének.

“Állandó programszervezés az életem, mióta megszületett. Mondjuk előtte is az volt, de most már ilyen gyerek irányú programok vannak. Játszóházba, vagy ismerősökhöz megyünk, leugrunk vidékre, vagy csak felbiciklizünk a várba és megnézzük a cseresznyevirágzást. Vagy dolgozom, vagy gyerek programot szervezek. Egyelőre most ebből áll az életem” - így folytatta a Naphire.hu-nak a műsorvezető, aki mindig és mindenben számíthat az anyukájára, ha az anyai teendők és a munka összeegyeztethetetlen kihívások elé állítja, ami az időt illeti. 

Címlapfotó: Instagram/vogyerakaniko

24 óra