A "nógrádi szupernagyit" ünneplik a neten: puszta kézzel bánt el a fegyveres rablóval a bottal járó néni - Fotók

Szupernagyiként ünnepli az ország azt az idős kányási nénit, aki puszta kézzel szállt szembe az otthonában rátörő fegyveres rablóra.

A sjaát otthonában támadtak meg egy idős nőt a Nógrád vármegyei Kányáson. A TWN.hu információi szerint a rendőrségre "2023. március 16-án este 8 óra 39 perckor érkezett bejelentés, miszerint Mátraverebély-Kányás településen élő idős nő lakásába egy maszkot viselő férfi betört és a kezében fegyvernek látszó tárggyal a sértettől pénzt követelt". Úgy tudjuk, a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, és forró nyomon indultak a támadó után.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai azonnal megkezdték az adatgyűjtést, amelynek eredményeként "pár órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves helyi férfit" - írja a police.hu. Csak ezt követően derült ki, a bottal járó idős néni milyen hőstettet hajtott végre az otthonában, amikor egyedül szállt szembe a fegyveres fiatalemberrel.

Az elkövető maszkja is bizonyíték lett - az internet ünnepli a bátor nénit!

DÖBBENETES KÉPEK: hősként ünneplik a kányási szupernagyit - íme a részletek
  • Kányádi rabló rendőrség fegyver
  • Kányádi rabló rendőrség fegyver
  • Kányádi rabló rendőrség fegyver
  • Kányádi rabló rendőrség fegyver
  • Kányádi rabló rendőrség fegyver

Címlapfotó: Police.hu

24 óra