Hihetetlen az ok: 24 nap házasság után válik a futballsztár felesége - Fotók

Ez gyors volt! Hihetetlen ok miatt válik a legendás brazil csatár felesége - alig több mint három hétig tartott a házasságuk. 

Könyörtelen hatékonyságáról volt ismert a futballpályákon, gólkirályként ünnepelték őt a szurkolók, akármerre is sodorta az élet.Az is igaz, hogy a brazil Adriano már az aktív évei alatt is gyakran keveredett botrányokban. Emlékezetes, 2015-ben egy francia csapathoz akart igazolni. Az üzlet meghiúsult, ő pedig 18 örömlánnyal vígasztalódott, ami sajtóhírek szerint 15 ezer eurójába került. Most ismét egy "nőüggyel" virít a címlapokon.

A felesége 24 nap házasság után adta ki az útját. Hihetetlen, hogy miért!

Adriano éppen a múlt hónapban vette feleségül Micaela Mesquita-t, a fodrászlánnyal jó ideje él se veled, se nélküled kapcsolatban. Az Extra című lap szerint azonban máris válnak. Az ok: a foci VB. A lap értesülései szerint az egykori klasszis néhány napja Vila Cruzeiroba, Rio de Janeiro egyik kerületébe ment, ahol felnőtt, hogy a barátaival együtt nézze meg a Brazília-Svájc mérkőzést. 1:0-ra nyert a nemzeti csapat, Adriano azonban csak két nap múlva talált haza. 

Micaelának ez már túl sok volt! Azonnal kiadta az útját, még az Instán is kikövette!

A csalódott feleség törölte az összes közös képüket, majd bejelentette a válásukat. Nem a legjobb időzítés, ugyanis épp a hétvégére terveztek egy nagy bulit a barátokkal és rokonokkal. A jelek szerint most ezt le kell mondani. Feltéve, ha nem békülnek ki addig. Ők ketten ugyanis már ötször elváltak, majd jöttek össze újra.

Címlapfotó: Instagram/adrianoimperador

24 óra