Leleplező képek: erre a bombázóra cserélte a humorista Kim Kardashiant - A fotókon azonban mást is kiszúrt a világ - Fotók

Napra pontosan két hete röppent fel a pletyka - most közös képek készültek róluk. Álompár születik...

Alig két hete jelentek meg az első hírek róluk, máris a címlapokon virítottak. Persze, azóta okkal hihette bárki, hogy csak egy újabb pletykáról volt szó, hiszen azóta sem utalt semmi arra, hogy Kim Kardashian utódja valóban együtt van a humoristával. Pedig az US Weekly akkor híre szerint már kézenfogva is látták őket New Yorkban. "Pete és Emily már néhány hónapja beszélgetnek" - mondta a lap informátora Pete Davidson és Emily Ratajkowski kapcsán.

A válófélben lévő kisgyermekes anyukát, Emilyt az elmúlt hónapokban már Brad Pittel is összeboronálták, de utólag kiderült, ők valójában csak nagyon jó barátok. A modell idén júliusban jelentette be a válását Sebastian Bear-McClard, filmproducerrel - miután a pletykák szerint a férfi többször is megcsalta őt. A párnak egy éve született közös gyermeke, Sylvester Apollo Bear. Alig egy hónappal később, augusztusban Pete Davidson és Kim Kardashian kilenc hónapnyi randizás után szakított. 

Most nem akárhol fotózták le őket - a rajogók azonban mást is kiszúrtak a képeken!

Na neee!!! Ez tényleg ő??? - Davidson és az új csaja így bukott le
  • Pete Davidson Emily Ratajkowski
  • Pete Davidson Emily Ratajkowski
  • Pete Davidson Emily Ratajkowski

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra