Tragikus hír érkezett Paris Hilton csivavájáról - Bő két hete tűnt el - Fotók

Egy 135 millió forintos kutyavillában élt, naponta közel 5 millió forintot költöttek a keresésére. Diamond Baby-ről szomorú hírt közöltek.

Minden kutyagazdi számára borzalom: a 41 éves szállodaörökösnő, Paris Hilton 18 napon át kétségbeesetten kereste szeretett chihuahuáját, "Diamond Baby"-t. Naponta több mint 11 000 eurót, azaz 4 és fél millió forintot költöttek a keresésre - de a jelek szerint hiába. Paris az elmúlt napokban többször is posztolt a kutyájáról és azt sem hallgatta el, mennyire szenved a hiányától, a szakértő most a legvalószínűbb forgatókönyvvel állt elő, mi történhetett az ebbel: 

A csivavát egy prérifarkas ette meg.

A hatéves "Diamond Baby" "olyan neki, mintha a lánya lenne" - írta a napokban az oldalán. "A szívem összetört. Annyira hiányzik, és úgy érzem, hogy nélküle hiányzik egy részem" - folytatta Paris az Instagramon, miközben a keresés még tartott.

A chihuahua szeptember 14. óta tűnt el, miután egy költöztető nyitva hagyta Paris Hollywood Hills-i villájának egyik ajtaját. A szállodaörökösnő 10 000 dolláros, azaz közel 4 és fél millió forintos jutalmat ajánlott fel, és a héten elindította Hollywood történetének legnagyobb kutyakereső akcióját.

Kutyapszichológusok, kutyasuttogók és állatnyomozók serege állt mellé, még drónokat is bevetettek, hogy megtalálják az ebet. Egy a keresésben részt vevő személy a Mail on Sunday-nek elmondta: "Nagyszabású vadászat volt, világméretű nyilvánossággal, de a kutyát egyszer sem látták". Kezdettől fogva attól tartottak, hogy az alig három kilogrammos chihuahua a prérifarkasok áldozatává válhatott. "Rekordmeleg van Los Angelesben és a prérifarkasok bejönnek a lakott területekre élelem és víz után kutatva. Éheznek" - mondta a forrás.

Paris állítólag még nem adta fel és titkon bízik benne, előkerül a kedvence.  "Összetört a szíve, de soha nem fogja feladni" - mondta a család egyik barátja.

Címlapfotó: Instagram/parishilton

24 óra