Nyitott ablaknál aludt el ez a nő, amikor felébredt, már nem volt egyedül - Videó

Nem az övé

Videóra vette nem mindennapi élményét a nő, ami máris milliós megtekintés felett jár. Nyilván, hisz ki számít arra, hogy nem egyedül ébred?

A TikTok-on, majd az Instagramon is megosztotta nem mindennapi élményét a nő, amiről videót is sikerült készítenie. Előbbi platforon máris több mint 10 millióan látták a felvételt, nem érdemtelenül. Hiszen képzeld csak el! Lefekszel este, az ablak azonban nyitva marad. Majd reggel arra ébredsz, hogy nem vagy egyedül. A nő felvételén látszik: az ágyában fekszik, álmos, ugyanakkor zavart is. Végissimítja az arcát, mert láthatóan nem igazán tudja elhinni, mi történt vele.

"Nyitott ablakkal aludtam el, aztán erre ébredtem..." - írja, majd egy pillanattal később kiderül: egy macska ül a mellkasán. De: nem az ő macskája!

@tbone319 Yo whose cat is this!? #cat #breakingandentering #notmycat #pet #funnyanimals #animals #petlover #catsoftiktok ♬ What's Up? - 4 Non Blondes

A "tbone319" néven netező nőnek több háziállata van, köztük több macska is. De ez az egy nem az övé. Nyilvánvaló, a nyitott ablakon át érkezhetett, majd kényelembe helyezte magát a nő ágyában. "Téged választott téged, hogy az új gazdája légy. Meg kellene tartanod, aranyos" - írja egy kommentelő. Majd egy következő videóból az is kiderült: végül befogadta.

@tbone319 Replying to @suspended_beliefs new cat? Wasnt that cat always here? #calico #cat #catsoftiktok #pet #petlover ♬ I DON'T KNOW - The Kid LAROI

Címlapfotó: Instagram/runningwithtbone

24 óra