Milliók könnyezik meg: ezért eteti mekis hamburgerrel a kutyáját ez az influenszer - Videó

Zsíros gyorséttermi kaják, csokoládé - nem igazán való egyik sem a kutyáknak. Egy fiatal influenszer mégis ezt vett a kutyájának, a videója közel 20 millió embert hatott eddig meg.

Öt éve élt a fiatal influenszer családjával a gyönyörű sharpei, amikor kiderült, súlos betegség támadta meg. Baxter súlyos izületi gyulladásban szenvedett, légzési problémái voltak, és erős fájdalomcsillapítókra volt szüksége, hogy átvészelje a napot. Aztán az egészsége rohamosan romlani kezdett, és egy idő után már az orvosok is azt mondták, a legrosszabbra is fel kell készülnie a családnak. Baxter egyre bágyadtabb lett, alig evett, és kétségbeesetten kapkodott levegő után.

Ellie-nek és a családjának nehéz döntést kellett meghoznia, szeretett és hűséges kutyusukat elaltatják.

"Bármennyire is szívszorító volt, helyesen cselekedtünk" - mondta Ellie Buckler a Newsweek-nek. "Nem lett volna tisztességes így folytatni. Tényleg nagyon nehéz volt, szó szerint ő volt a legjobb barátom" - tette hozzá. Majd úgy döntött: nem engedi úgy el a mindenét, hogy ne adná meg neki azt, amire mindig is vágyott. Az utolsó napját örökre emlékezetessé tették!

TikTok/elliebuckler

Baxter az éjszakát a kertben töltötte Ellie mostohaapjával. A kutya imádott a csillagok alatt aludni. Reggelire Ellie egy gyorsétterm menüvel lepte meg négylábú barátját. Az elmúlt években már megkóstolta párszor, most egy teljes adagot kapott. Ezt követően egész nap feküdt mellette valaki, aki simogathatta. Az uzsonna egy csomag sonka volt a közeli boltból. A kutya ugyanis minden délután kapott egy szeletet, így a hűtő mellett ülve várta haza a gazdáját. Mielőtt elindultk az orvoshoz, még egy apró csokit is kapott.

"A karjaimban halt meg. Nagyon békés volt, és ez nagy megkönnyebbülés" - mesélte Ellie, akinek a búcsúvideóját már közel 20 millióan könnyezték meg.

@elliebuckler Running in the big fields in the sky ❤️ love yoor forever baby boy 🌈 12 years wasnt long enough 😢 #dogslastday #fyp #bestfriend ♬ Stuff We Did (From "Up") - Mark Northam

Címlapfotó: TikTok/elliebuckler

24 óra