8 hónapig titkolta a magyar sztárpár: itt a nagy bejelentés - Videó

Nem mindennapi módon jelentette be a pár a világnak, ismét szülők lesznek - videóklip, Insta-poszt, minden van. Minden is.

A Vasvári Viviennel való szakítását és válását követően Szegedi Fecsó ismét révbe ért. Az építési vállalkozó most már hosszú-hosszú hónapok óta él harmónikus kapcsolatban Beával, sőt, az utóbbi hetekben az is kiderült, popzenei karriert építenek. Alig három hete jelent meg az első klipjük, Bea Blondie néven építi karrierjét, de a videóban szerelme, Fecsó is szerepet vállalt, rappel.

Kedden este aztán a feje tetejére állt minden.

"Ártatlan angyalok" címmel jelent meg Blondie új száma, a videóklipben pedig a sztáranyuka hatalmas babapocakkal jelent meg. Nem sokat kellett várni a magyarázatra sem: Fecsó és Bea egy Insta-posztban közölte, rövidesen szülők lesznek. A videóból az is kiderült, ismét kisfiú érkezik a családjukba. Köztudott, hogy egy-egy kisfia már Beának és a vállalkozónak is született az előző kapcsolatából.

"Szeretnénk veletek megosztani egy örömhírt, amit 8 hónapja próbálunk titkoban tartani hamarosan eggyel többen leszünk jön a mi kis csodánk, akit már nagyon várunk. 

írtam is egy dalt az érzéseimről, ami a szerelmemről,a kisfiamról,és a születendő babánkról szól a klipben a piciről is látni ultrahangképeket, valamint a Gender Partinkról is, melyben az is kiderül, hogy kislányunk vagy kisfiunk születik. köszönöm mindenkinek aki segített,hogy elkészüljön. pont olyan lett, mint amit megálmodtam. a gyerekeknek külön köszönet, egyszerűen nincsenek rá szavak ,hogy mennyire csodásak benne. nélkületek nem jött volna létre ez az egész. Egy örökre szóló emlék marad" - írják.

Címlapfotó: Instagram/bea0827

24 óra