Megjöttek a képek: J-Lo és Ben összeházasodott - Egy valaki azonban nem ért oda

Az év esküvője

Ralph Lauren ruhájában fogadott örök hűséget J-Lo Ben Afflecknek, ott, ahol 20 éves is össze akartak házasodni. De egy valaki nem ért oda.

Alig több mint egy hónapja egy hírlevélen küldte ki a rajongóinak Jennifer Lopez a hírt: "Megcsináltuk". Hogy mit? Nos, az énekesnő és a színész egy Las Vegas-i kápolnában összeházasodott. Elrepültek a metropoliszba, kiállták a sorukat és kimondták a boldogító igent. Akkor mindketten hófehérben állta az oltár elé, és az is kiderült, J-Lo hivatalosan is felvette férje nevét, azaz Jennifer Affleck lett.

Az sem maradt titok, a sztárpár egy másik esküvőt is tervezett - mára virradóra ez is megtörtént! Megjöttek a képek!

Ezekben a percekben is tart az év esküvője, háromnapos mulatságot tervez ugyanis Jennifer Lopez és Ben Affleck. A sztárpár szombaton este abban a villában fogadott örök hűséget egymásnak, ahol 20 évvel ezelőtt tervezték az esküvőjüket. J-Lo Ralph Lauren menyasszonyi ruháját viselte, ami Olaszországban készült, a vendégek közt pedig természetesen számos híresség is akadt. Elég csak Ben barátjára, Matt Damon-ra gondolni. A buli Affleck 3 milliárdos kastélyában folytatódik.

Volt valaki, aki azonban nem ért oda az eseményre...

Megjöttek a képek - Jennifer és Ben összeházasodtak!
  • J-Lo esküvő
  • J-Lo esküvő
  • Jennifer Lopez Ben Affleck
  • Jennifer Lopez Ben Affleck

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra