A lánya végignézte: Ilonka kizuhant a hullámvasútból és szörnyethalt - Fotó

A lánya és a barátnője üt mellette a gondolában, amikor megtörtént a baj, a férje és unokái a földről nézték végig a tragédiát.

Egy feledhetetlen kirándulást szeretett volna a családjával, tragédia lett a vége. Az 57 éves Ilonka B. szombaton a németországi Klottenben zuhant ki egy hullámvasútból. A nő lánya még megpróbálta a gondolában tartani az édesanyját, amikor látta, hogy ki fog esni, de nem tudta megtartani. A nő egy nehezen megközelíthető részre zuhant, a férje az első között sietett a segítségére, átmászott a kerítésen, hogy megtalálja őt. Az életét azonban már nem lehetett megmenteni.

A Klotti Park a közösségi oldalán közölte a baleset hírét. "Halálos baleset miatt 2022.08.08-án hétfőn is zárva tartjuk a Klotti Parkot, hogy támogassuk a baleset gyors hatósági vizsgálatát. Ezúton szeretnénk kifejezni legmélyebb együttérzésünket a családnak, rokonoknak, barátoknak!" - kezdték a bejegyzésben, majd egy nappal később jelezték, kedden újra kinyitják a kapuikat.

Ilonka B. az rtl.de híre szerint Nohfeldenből, egy 10 000 lakosú településről származott.  Szomszédja, Helga is gyászól. "Ilonka volt a legkedvesebb ember, akit ismertem. Mindig bármit meg lehetett tőle kapni, és mindig jó kedve volt" - mondja.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Címlapfotó: Facebook/KlottiPark

24 óra