Ez a 4 csillagjegy mindig kész "huncutkodni" - Vajon Te is?

Van kedved huncutkodni? Nos, a horoszkóp szerint 4 csillagjegy szülöttje az átlagosnál sokkal gyakrabban válaszolna igennel a kérdésre.

A TWN.hu hasábjain is beszámoltunk már korábban arról, hogy a tartós párkapcsolatokban az évek elteltével egyre csökken a pásztorórák gyakorisága és száma, sőt, olyan kutatás is készült, amiben arról számoltak be, az életkor előrehaladtával milyen gyakran lenne ideális a párunkkal "programozni". Most egy friss asztrológiai jelentésből derül ki, a csillagjegyünk is hatással lehet rá, hányszor szerelmeskedünk az életben.

Akadnak csilagjegyek ugyanis, akikgyakorlatilag mindig tettrekészek. Sőt, ha úgy érzik, igénylik a dolgot, akkor bizony cselekednek is. Nekik általában nem csak ahhoz van tehetségük, hogy bárkit meghódítsanak, hanem ahhoz is, hogyan hozzák ki a legtöbbet a kapcsolatukból. Akár ilyen téren is. De miért is ne?! Akadnak olyan kutatások, amelyek már bebizonyították, a szerelmeskedés nem csak a stressz ellen jó, de az immunrendszert is erősíti.

Hogy mely csillagjegyekkel magas a libidója? Most ezt is eláruljuk!

Ez a 4 csillagjegy mindig tettrekész - Vajon köztük vagy Te is?
  • csillagjegy libidó
  • csillagjegy libidó
  • csillagjegy libidó
  • csillagjegy libidó

Címlapfotó: 123rf.com

24 óra