Félmeztelen kép került a netre Kate Hudson-ról - Az öccse nyilvánosan akadt ki

A háromgyermekes anyuka egy élő stílusikon, akit bő fél éve egy 100 milliós gyűrűvel jegyeztek el. Hogy mit szól a vőlegény? Passz, de a színésznőről meztelen kép került a netre. 

Ha valaki meghallja Kate Hudson nevét, előbb jutnak eszébe a szerepei, vagy a Golden Globe-díj, mint a az a lényeges momentum: ő bizony Goldie Hawn lánya. Már több mint húsz éve világhírű - akkor a Majdnem harminc című alkotásban játszhatta el Penny Lane szerepét. Azzal az egész karrierjét megalapozta, Golden Globe-ot nyert és Oscar-ra is jelölték. Karrierje azóta is szárnyal, leghíreseb filmjei a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt és A titkok kulcsa.

Legutóbb az eljegyzése miatt került a címlapokra, most egy pikáns kép miatt történik ugyanez!

via GIPHY

A rajongók tudják: Kate Hudson szerelmi élete nem nevezhető ilyen kiegyensúlyozottnak. 2000-ben Chris Robinsonnal kötött házasságot, de hét év múlva elváltak, 2017 óta Danny Fujikawa párja, akivel két éve született meg közös gyermekük. Kate így ma már háromgyerekes anyukának mondhatja magát, és ennek köszönhetően édesanyák millióinak lett példaképe. A közelmúltban az is kiderült, szerelme közel 5 év együttjárás után megkérte a kezét, így esküvőre készülnek. Egy paparazzinak tavaly novemberben sikerült megörökítenie a színésznőt a vőlegényével. És megvillant a 100 milliós jegygyűrűje is - megmutatjuk azt is, de...

Kate Hudson most a meztelen szelfije miatt lett ünnepet sztár a neten - csak az öccse akadt ki!

FOTÓK: Kate Hudson meztelen - Öccse kemény kommentet írt alá
  • Kate Hudson és vőlegénye
  • Kate Hudson jegygyűrűje
  • Kate Hudson
  • Oliver Hudson

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra