Billie Eilish viaszszobrán pusztul a net - Egy picit elgyantázták - Fotók

Nem ez az első eset, hogy egy világsztár szobra, vagy épp viaszszobra hatalmas vihart kavar a neten. Billie Eilish esete szerencsére a vicces kategória.

20 éves korára mindent elért, amit énekesként élő ember elérhet ezen a világon, mindezek fényében talán azt is kijelenthetjük: tarthatatlan, hogy eddig várni kellett a viaszszobrára. Jóllehet, az eredményt látva azt is rögtön hozzátennénk: azért adhattak volna még egy pici időt az alkotóknak, hogy finomítsanak a végeredményen. A Billie Eilish-ról készült alkotás futótűzként terjed a neten.

Vannak, akik Lady Gaga-t és Christina Aguilera-t is látják benne. De olyanok is, akik szerint olyan, mintha be lenne mindenezve!

A Los Angeles-i "Hollywoodi Viaszmúzeum" új alkotása máris világhírű, de nem a legjobb értelemben. A "Bad Guy" énekesnőjét megörökítő alkotásról az első kép a Twitterre került fel, a trollok pedig azonnal elárasztották alatta a hírfolyamot. "A Billie Eilish viaszfigura úgy néz ki, mint MINDENKI, kivéve Billie Eilish-t", "Ki a fene ez?", "Le kéne állniuk ezekkel a viaszfigurákkal, mert egyszerűen nem tudják megcsinálni" - olvasható a kép alatt, de a többség csak hangos nevetéssel reagált rá.

A szoborból biztosan mém lesz, pláne, hogy sokan Madonnát, Lady Gaga-t, vagy épp Christina Aguilera-t is felismerik benne!

Billie, Te vagy az? - Az énekesnő viaszszobra a trollok céltáblája lett!
  • Billie Eilish
  • Billie Eilish viaszszobra
  • Billie Eilish

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra