"Hatalmas hírünk van: Kisbabánk lesz!" - posztolta a magyar énekesnő

Alig múlt 18, amikor hatalmas sztár lett és évekig csak a hátát nézték a slágerlistákon. Most, túl a 30-on hatalmas örömhírt közölt.

Az ózdi származású Bata Adrienn legutóbb már a 31-et töltötte be, gyakorlatilag még mindig előtte az élet, az azonban már biztos, hogy az unokáinak már lesz mit esélnie, ami az elmúlt másfél évtizedet illeti. Barbee néven egy csapásra lett sztár 2009-ben, és éveken át nem csak a slágerlistákon, a díjátadókon is rendre tarolt. A zenei karrierjét azóta sem adta fel, de jó ideje már az élet más területein is bizonyít és a jelek szerint erre a jövőben ismét lesz lehetősége:

Barbee a közösségi oldalán jelentette be, rövidesen anya lesz!

"Hatalmas hírünk van: Kisbabánk lesz!" - kezdte a bejegyzését az Instagramon, majd több kép kíséretében megosztotta a gondolataikat is. "Hihetetlenül boldogok vagyunk, ugyanis novemberben szülők leszünk! Szóval az utóbbi időben emiatt is voltam annyira inaktív és már szörnyen nehéz volt titkolni a pocakomat, főleg képeken! Mivel sokan hosszú évek óta követtek, ezért mindenképp szerettem volna megosztani veletek a boldogságunkat Zentai Gabriellel" - folytatta, majd kikivánkozott belőle még valami.

"Remélem nem haragszotok meg ha mostantól picit több lesz a babás content, igyekszem visszafogni magam majd" - viccelődött.

Címlapfotó: Instagram/barbeemusic

24 óra