"A szenvedés emészt" - Súlyos betegségéről vallott Gigi DAgostino - Fotó

Néhány hónapja ő maga közölte, súlyos betegség támadta meg, utolsó képe sokkolta a világot. Gigi D'Agostino most először szólalt meg az állapotáról.

Aggódik a világ az olasz sztár DJ miatt. Gigi D'Agostino  évtizedekkel ezelőtt lett világszerte ismert, slágereivel nem csak a toplistákat, a diszkókat is meghódította. Az egyik legismertebb slágere, a L'Amour Toujours, amit a videómegosztón több mint 360 milliószor tekintettek meg eddig. Ő volt az, aki megteremtette az Italo dance-et és a 90-es évektől napjainkig a a produceri és zenei élet meghatorzó alakja lett. Majd néhány hónapja drámai hírt közölt: súlyos beteg.

Januárban drámai kép jelent meg róla a neten: egy járókeretre támaszkodva mutatta meg magát a felismerhetetlenné fogyott sztár.

December 17-én, a születésnapján egy bejegyzésben hozta nyilvánosságra D'Agostino, nincs jól. "Sajnos már több hónapja küzdök egy súlyos betegséggel, amely agresszívan csapott le rám" - írta akkor az 54 éves férfi, és hozzátette: állandó fájdalmai vannak. Hónapok óta nagy volt a csend körülötte, most egy fórumon válaszolt kérdésekre - rajongói legnagyobb meglepetésére. Egy percig sem titkolta, fájdalmai vannak, de azt sem hallgatta el, mi tartja benne a reményt és hitet.

Szívfacsaró gondolatok osztott meg - élete harcát vívja Gigi D'Agostino!

Járókerettel közlekedik, csont és bőr - megrázó interjút adott a sztár DJ!
  • Gigi DAgostino
  • Gigi DAgostino
  • Gigi DAgostino
  • Gigi DAgostino

Cílapfotó: Facebook/gigidagostino

24 óra