Kamera rögzítette: így bukkant fel a vízből a Balatonba fulladt egyik fiú holtteste

Drámai képsorokat rögzített a TV2 Tények kamerája: forgó kamerájuk előtt bukkant fel a vízen az egyik fiatal fiú holtteste, aki barátjával együtt szombaton fulladt bele a Balatonba.

Két kamaszfiú fulladt a Balatonba a hétvégén, társukat is majdnem a hullámsírba vitték. Az egyik áldozat Dávid volt, akinek hiába könyörgött  az édesapja, hogy maradjon inkább othon, mert baj éri - írja a naphire.hu, hozzáteszik: Dávid, Szabolcs és Dániel először jutott el a magyar tengerre, felnőtt nélkül.

"Hiába könyörögtem Dávidnak, baj lesz ebből, maradjon itthon, a ballagás után menjen inkább a Balatonra. Nem hallgatott rám"

- mesélte a lapnak az egyik fiú, Dávid édesapja, Kuri János. - "Aztán éjjel jött a telefon, hogy nem találják a fiamat. Tudtam, hogy kész, vége, többé nem látom őt" - mondta a közmunkásként dolgozó apa, akinek pénze sincs eltemetni a fiát.

A TV2 Tények kedden a tragédia helyszínén forgatott, épp azokat a horgászokat faggatták, akik a szemtanúi voltak a tragédiának. Az interjú alatt váratlan dolog történt: a csatorna kamerái előtt bukkant fel az egyik fiú holtteste a Balatonból. 

Megrázó képsorokat rögzítettek:

Címlapfotó: TV2-Tények

24 óra