Itt a vége: munkát keres Jakupcsek Gabriella

4 év után

Négy év után távozik az ATV-től Jakupcsek Gabriella - a Blikk értesülései szerint közös megegyezéssel távozik a csatornától.

"Négy sikeres közös év után úgy döntöttünk, hogy ősszel nem készítünk új adásokat Jakupcsek Gabriella eddigi műsoraiból. A közérzeti talkshow műfajt, amit ő képvisel, pihentetni szeretnénk, mivel csökkenő nézettséget hozott" – erősítette meg a Blikknek Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója, megjegyezve, hogy a Jakupcsek Plusz eddigi adásainak ismétlése továbbra is látható lesz az ATV Spirit csatornán.

A Jakupcsek Plusz című műsort 2020-ban és 2021-ben is a legjobb talkshow kategóriában jelölték a Televíziós Újságírók Díjára.

A lap híre szerint Jakupcsek Gabriella ugyanakkor nem búcsúzik rossz szájízzel a csator­nától. "Valóban, mostantól szabadúszó leszek. Szerintem egy ilyen közérzeti talkshow komoly értéket képviselhet, sőt, helye is van a magyar televíziózásban, így a csapatom és én bármikor készen állunk egy ilyen típusú műsor folytatására, mert elképesztő mennyiségű történet van a tarsolyunkban. Valóban remek négy év volt, közös siker, szívügyem volt ez a műsor, de most nyitott vagyok arra, hogy máshogyan folytassam" – tette hozzá a tévés.

Címlapfotó: ATV

24 óra