Drámai képek: álmukban ölte meg 14 és 16 éves lányát egy 46 éves aszódi férfi

Megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy 46 éves aszódi férfi. Drámai képek érkeztek a helyszínről.

Felfoghatatlan - talán ez az első jelző, ami az ember eszébe jut az asdi kettős gyilkossággal kapcsolatban. Egy apa álmukban végzett a két lányával, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrség friss közleménye szerint "állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök 2022. május 26-án 20 óra 50 perc körül egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak" - írja a police.hu. 

Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a két kislány a Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. "Az apa - nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg" - folytatja a rendőrség, majd hozzáteszik: a férfit a helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba.

Akkor még azt sem tudták megállapítani, ki ő, jelenleg pedig még nincs kihallgatható állapotban. Rendőrök őrzik.

Drámai képek: saját lányait végezte ki a 46 éves apa!
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra