Drámai képek: álmukban ölte meg 14 és 16 éves lányát egy 46 éves aszódi férfi

Az apa vonat elé ugrott

Megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg egy 46 éves aszódi férfi. Drámai képek érkeztek a helyszínről.

Felfoghatatlan - talán ez az első jelző, ami az ember eszébe jut az asdi kettős gyilkossággal kapcsolatban. Egy apa álmukban végzett a két lányával, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A rendőrség friss közleménye szerint "állampolgári bejelentés alapján érkeztek járőrök 2022. május 26-án 20 óra 50 perc körül egy aszódi társasház egyik lakásához, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A járőrök a tűzoltók közreműködésével beléptek a sötét lakásba, ahol két holttestet találtak" - írja a police.hu. 

Egy 14 éves lány az egyik, egy 16 éves lány a másik hálószoba ágyában feküdt.

A rendőrség tájékoztatása szerint a két kislány a Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. "Az apa - nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg" - folytatja a rendőrség, majd hozzáteszik: a férfit a helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba.

Akkor még azt sem tudták megállapítani, ki ő, jelenleg pedig még nincs kihallgatható állapotban. Rendőrök őrzik.

Drámai képek: saját lányait végezte ki a 46 éves apa!
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság
  • aszódi gyilkosság

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Címlapfotó: Police.hu

24 óra