Videón a malőr! Leállította az esküvőjét a menyasszony - nem hiszed el, miért! - Videó

Több mint 33 millióan látták már a nem mindennapi videót, amelyet egy dubaji luxusesküvőn készítettek. A ceremónia a tervek szerint haladt, aztán a menyasszonynak az eszébe jutott valami.

A 36 éves Jefferies és a 30 éves Fayed 2017 óta vannak együtt. Dubaiban élnek, ahol Jefferies marketingigazgató és márkaépítő, Fayed pedig tévés műsorvezető és közösségi média tartalomkészítő. A pár 2019 szeptemberében kötött törvényes házasságot a görögországi Pyrgos Petrezában, most, három évvel az esemény után viszont az egész világ értesült róla. A nő ugyanis feltöltötte a közösségi oldalára az esküvői videóját, ami valósággal futótűzként terjed.

Hogy miért? Nos, Jefferies-nek ugyanis a ceremónia közepén jutott az eszébe valami - rögtön leintette a szertartás vezetőjét!

Fotó: TikTok/jetsetbecks

A nő ugyanis hosszas keresgélés után találta meg a ruháját, ami valósággal lenyűgözte. Szívecskés nyakkivágása volt, mély dekoltázzsal, mindez csipkéből elkészítve. "A csatolt túlszoknyát egy dubaji varrónővel készíttettem el, mivel a szertartásra egy drámaibb vonalat szerettem volna" - mondta Jefferies az Insider-nek. A szoknya kiegészítésével azonban gondok adódtak, és csak egy nappal a görög út előtt vehette csak át. A ceremónia előtt, az autóban sem vette fel, nehogy összegyűrődjön. "Csak akkor vette észre, hogy nincs rajta a szoknya, amikor a szertartás már elkezdődött" - magyarázta a nő, aki ezért le is állíttatta a szertartást. 

"Ööö, tartsunk egy kis szünetet. Épp most vettem észre, amikor felértem a folyosó végére, hogy hiányzik a ruhám fele" - mondta, ahogy az élményről készült TikTok is mutatja. "Talán most már felvehetném?"

 

@jetsetbecks Pardon the interruption but priorities. #fyp #weddingtiktok #weddingday #weddingdress #marriage #marriagecomedy #bride #couplestiktok #truestory #marriedlife #husbandwife @sheriffayed ♬ original sound - Becky Jefferies


Kiderült, a szoknyát a vőlegény odaadta a helyszín egyik alkalmazottjának, aki tévedésből egy raktárhelyiségbe vitte a többi holmijukkal együtt. "A szertartásvezető éppen az első pár sort mondta, amikor rájöttem, és teljesen bepánikoltam. Azt gondoltam: 'Ez nem lehet igaz. Ez nem történhet meg" - mondta a nő, aki azt is hozzátette: ez volt az egyik visszatértő rémálma pont.

Az esküvőn csak 85 vendég volt, a videót már több mint 33 millióan látták. Világraszóló!

Címlapfotó: TikTok/jetsetbecks

24 óra