Zokogva nyilatkozott Berki Mazsi férje haláláról

Péntek reggel 41 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztián. A IX. kerületi otthonánál rendőrök jelentek meg, felesége és volt párja is a helyszínre sietett.

Valósággal sokkolja az országot Berki Krisztián halála. A 41 éves híresség pénteken reggel hunyt el, otthonának környékét ellepték a rendőrök, azóta pedig azt is elárulták, hogy az idegenkezűséget kizárták, így közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit. A Blikk a helyszínről számolt be arról is, hogy a IX. kerületi társasház előtt megjelent Berki felesége, Mazsi és volt felesége, Hódi Pamela is. Előbbi hosszasan faggatták a rendőrök egy autóban, utóbbi pedig hamarabb távozott. Ők ketten állítólag egymás vállán sírtak fájdalmukban.

A Borsonline telefonon érte el Berki Krisztián feleségét, aki a lap beszámolója szerint zokogva nyilatkozott férje elvesztéséről.  "Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk" - mondta Mazsi a lapnak.

Címlapfotó: Instagram/berkimazsi

24 óra