Ízléstelen szettben sokkolt Christina Aguilera, Megan Fox gyönyörű ruhában tarolt - Fotók

Akik nem kaptak meghívót Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvőjére, azok a 6. Fashion Awards-on mutatták meg magukat. Volt, akinek nem kellett volna.

A The Daily Front Row immár hatodik éve kerül megrendezésre, a divatdíjátadót ezúttal is Los Angelesben, a The Beverly Wilshire hotelben tartották. A legnagyobb feltűnést természetesen Megan Fox és párja, Machine Gun Kelly keltette, de akadtak olyanok is, akik alaosan mellényúltak a frizurával és a ruhaválasztással is. A 35 éves Fox egy fűzős, hosszú ujjú, barna miniruhában jelent meg, ami a katcsú derekát és a méretes dekoltázsát is kihangsúlyozta.

Valami hasonlót tervezhetett Christina Aguilera is: a 41 éves énekesnő egy mélyen dekoltált, földig érő zöld bőrkabátot viselt. Ennek a színe azonban sokak szerint nagyon kontrasztos lett az énekesnő bőrszínével. Ráadásul a többség szerint csak az alakját szerette volna elrejteni mögötte, amihez ráadásul ezen az estén egy nem túl szerencsés frizurát is készítettek neki. S hogy teljes legyen a zűrzavar, egy ezüstszínű hűlós csizmába bújtatta a lábait.

Paris Hilton hozta a formáját, Alessandra Ambrosio pedig zsebből megoldotta a feladatát!

Aguilera, Te vagy az? - sokkolta a rajongóit ez a szett!
  • Megan Fox
  • Paris Hilton
  • Alessandra Ambrosio
  • Christina Aguilera
  • Machine Gun Kelly

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Megan Fox