Kitálalt a plasztikai sebész Megan Foxról: ezeket műtötték meg rajta - Fotók

Természetes szépség? Ugyan már! A plasztikai sebész szerint számos beavatkozásnak köszönheti mai külsejét a színésznő. Azt is elárulta mit és összesen mennyiért műthettek meg.

Az FHM magazin 2008-ban a világ legszexisebb nőjének választotta, most, 16 évvel később még mindig a legszebbek közt tartják számon a háromgyermeeks sztáranyukát. Pedig azt nem mondhatjuk, hogy semmit nem változott az elmúlt másfél évtizedben, sőt, nagyon is sokat. Talán nem véletlen, hogy a világ évek óta azt találgatja, mikor és mit műtöttek meg Megan Foxon. Ő azonban tagadja a vádakat. Mintha bűn lenne mindez. Ennek ellenére a paparazzik gyakran kapták már lencsevégre, amint egy Beverly Hills-i szépségklinikáról távozik.

Kitálalt az orvos

Dr. Richard Westreich, brit sebészhatározott véleményen van, ami Megan Foxot illeti - ő ügy véli, hogy a színésznő gyakran meglátogatta a plasztikai sebészeket. A The Sun című brit magazinnak adott interjújában elmondja, hogy szerinte milyen beavatkozásokat végeztetett el a háromgyermekes anyuka. És, ha kellő türelemmel kutatunk a neten, ma is megtalálhatóak azok a bizonyítékok, amik alátámaszthatják az orvos állításait.

Hogy mi minden változott meg a színésznőn, a galériánkból kiderül!

FOTÓK: íme az átalakulás - Ennyit költött Megan műtétekre
  • Megan Fox, plasztika, sebész, műtétek,
  • Megan Fox, plasztika, sebész, műtétek,
  • Megan Fox, plasztika, sebész, műtétek,
  • Megan Fox, plasztika, sebész, műtétek,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra