Megan Fox reagált: ezzel a nővel csalta meg Machine Gun Kelly - Fotók

Vasárnap robbant a bomba: Megan Fox törölte a közös képeket a vőlegényével, azóta pedig már meg is nevezték a nőt, akivel megcsalta Machine Gun Kelly. Szőke bombázó.

Mint ahogyan arra vasárnap esti cikkünkben már utaltunk: igencsak tartalmas napok és hetek állnak előttünk Megan Fox-nak és Machine Gun Kellynek köszönhetően. Két napja még együtt ment bulizni a különös pár, majd nem sokkal később a a három gyerekét és férjét a zenészért elhagyó színésznő ledobta az atombombát. Váratlanul törölte a közös képeiket, sőt, közzétett egy bejegyzést, amihez egy Beyoncé dal idézetét írta: "You can taste the dishonesty/ it's all over your breath". Azaz: Érzed a becstelenség ízét / a leheletedben is érzed.

A rajongók számára egyértelmű lett: Machine Gun megcsalta Megant! És most jön a fordulat...

Miután a színésznő vasárnap címlapokra került a közösségi oldalára posztolt rejtélyes bejegyzéssel, majd nem sokkal később nem csak a közös képeik, az Instagram-oldala is eltűnt, kiderült, mi történhetett. Megan Fox bejegyzése alatt ugyanis egy kommentelő határozottan kijelentette, kivel "jöhetett össze" a zenész. A világ legnagyobb meglepetésére Megan Fox egy kommentben reagált. Való igaz, egyértelműen nem erősítette meg a hírt, ugyanakkor nem is cáfolta. Sőt, a rajongók szerint az, hogy reagált a felvetésre, beszédesebb mindennél. 

Különösen fájó lehet: egy olyan nővel léphetett félre a férfi, aki jó ideje a pár életének is része!

FOTÓK: ezzel a vadítóan szőke szépséggel csalták meg Megan Foxot
  • Machine Gun Kelly Megan Fox megcsalás
  • Machine Gun Kelly Megan Fox megcsalás
  • Machine Gun Kelly Megan Fox megcsalás
  • Machine Gun Kelly Megan Fox megcsalás
  • Machine Gun Kelly Megan Fox megcsalás

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/sophieguitar_

24 óra