45 kiló fel, 45 kiló le - Bikiniben mutatta meg magát Jessica Simpson - Fotók

Harmadik gyermekével alaposan felszedett, aztén elindult a jojó effektus. Jessica Simpson egy éve a mérlegét is kidobta, most meg váratlanul bikiniben jelent meg. 

2018 őszén az egész világot meglepte Jessica Simpson bejelentése, ismét anya lesz. A énekesnő várandóssága utolsó heteiben már kétségbeesetten kért segítséget a rajongóitól: rengeteget szedett fel, a lábai pedig úgy bevizesedtek, hogy a papucsába sem nagyon tudta bepréselni őket. 2019 március 19-én aztán boldogan kürtölte világgá, megszületett harmadik gyermeke. És onnantól kezdve az egykori szexszimbólum nagyon tudatos diétába kezdett. 

Erőfeszítéseit siker és kudac is koronázta.

via GIPHY

A énekesnő egy éve egy megrázó interjút adott a Today-nek. Elárulta többek között, hogy gyerekkorában molesztálták, emiatt drog- és alkoholfüggő lett. De az is kiderült, a fogyókúrája, ami hónapokon át ejtette csodába a világot, már a múltté. Jessicának fogalma sincs már, mennyi a súlya. Mérlege sincs. "Kidobtam" - mondta az akkor 40 éves Simpson. "Fogalmam sincs, mennyit nyomok. Csak jól akarom érezni magam, és felhúzni a nadrágom cipzárját. Ha nem sikerül, akkor van egy másik méretem. Minden méretem megvan." - tette hozzá.

Az elmúlt évben nagy volt a csend körülötte, talán ezért is ekkora hír a friss bikinis képe!

Legyőzte a jojó effektust? Jessica bikinis képe komoly likemágnes
  • Jessica Simpson
  • Jessica Simpson.
  • Jessica Simpson bikiniben
  • Jessica Simpson és szerelme

Címlapfotó: Instagram/jessicasimpson

24 óra