Hat és fél milliárd forintért adja el Beverly Hills-i luxusvilláját Katy Perry - Fotók

Alig több, mint másfél éve született meg Katy Perry első gyermeke, most váratlanul milliárdokért adná el a Beverly Hills-i luxusvillájukat.

Úgy tűnik, hogy Katy Perry életének a kiszámíthatóság nem a meghatározó eleme. Egy videóklipjéből tudta meg a világ, hogy gyermeket vár, sőt, kismamaként is ugyanígy mutatkozott. Aztán jöttek a szebbnél-szebb kismama fotók hónapokon át. A szülése után öt nappal is megmutatta magát, majd hónapokig a szülése utáni alakjával került a címlapokra. Férje, Orlando Bloom is gyakran a címlapokra repítette, a sztárpár ugyanis nem rest egymás képe alatt trollkodni a közösségi oldalakon sem.

Most egy ügynökség friss fotói miatt feszít a pár a címlapokon: Beverly Hills-i álomotthonuk az eladó luxusvillák közt bukkant fel!

via GIPHY

Katy Perry januárban posztolt képe valósággal felrobbantotta a híroldalakat, a 37 éves új hajszínével, félmeztelen képen mutatta meg az alakját! Orlando Bloom-nak több se kellett, pusztító kommentet írt. "Bébi, kérlek, kaphatnánk még mogyorós tejet, mert kifogyóban vagyunk." - írta a fotóhoz a férj. Azóta? Azóta meg szinte csend. Persze, Katy megjelent mindenütt, ahová a kötelesség szólította, de a házaspárról nem érkezett újdonság. Egészen mostanáig: egy fotóügynökség váratalnul közölt képeket a család Beverly Hills-i villájáról, ahová egy saját, elkerített út vezet fel - így eddig nagyon kevesen láthatták.

Eddig! Katy Perry 6 és fél milliárd forintért adja el a luxusvillát...

Ilyet még nem láttál: Katy Perry háza Hollywood-ban is kuriózum
  • Katy Perry otthona
  • Katy Perry otthona
  • Katy Perry otthona
  • Katy Perry otthona
  • Katy Perry otthona
  • Katy Perry otthona

Címlapfotó: Instagram/katyperry

24 óra