BOTRÁNY! Így ment barátnője esküvőjére Kendall Jenner - meg is magyarázta a háborgóknak!

Kendall Jenner megpróbálja megmagyarázni, miért jelent meg egy a gyakrolag mindenét megmutató falatnyi ruhában a barátnője esküvőjén. Nem sokakat hat meg a monológja...

A menyasszony helyett minden szem a 26 éves Kendall Jennerre szegeződött, amikor egy falatnyi semmiben jelent meg legjobb barátnője, a 30 éves Lauren Perez esküvőjén Miamiban. A közösségi oldala pillanatok alatt vált csatatérré, a saját rajongói közül is ezrek estek neki a realitysztárnak. Mert hogy van az, hogy egy nő életének a legszebb napján egy barátnő lopja el a showt előle?

Nos, íme a botrányt oozó album és Kendall szettje! Alatta meg a magyarázata lesz...

 "Nem illő öltözék ez egy esküvőn @kendalljenner, szégyellem magam miattad" - kommentálta valaki az album alatt. "Annyira tiszteletlensé ezt viselni. Minden fotón automatikusan őt nézed, nem a menyasszonyt. Olyan, mint egy bemutató arról, hogy "hogyan lopjam el a menyasszony dicsőségét"" - írta egy másik. Kendall Jenner  a kritikák ellenére úgy érezte, ki udja magyarázni a kellemetlen helyzetét.

A modell az Instagramon egy kritikus komment alatt azt állította, hogy korábban engedélyt kért a menyasszony Lauren Pereztől, hogy ezt a ruhát felfehesse. És őt állítólag ne zavarta.

Címlapfotó: Instagram/LaurenPerez

24 óra