"Nem én vagyok a patás ördög" - a szakításukról vallott Horváth Gréta volt párja

Napok óta Horváth Grétáék szakítása a téma, most először megszólalt Dávid, aki a jelek szerint más módon rendezné a kialakult helyzetet.

"Dávid úgy döntött, kilép az életünkből. Az, hogy mi történt nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég ez amit elszenvedünk Filippel!" - írta ki napokkal ezelőtt a közösségi oldalára Horváth Gréta, és akkor még ő sem sejthette, mekkora lavinát indít el ezzel. Azóta az is kiderült, férje feltehetően a TV2 táncos műsorának sztárjával, Stana Alexandrával jött össze, de Gréta állítása szerint több nő is előkerült, aki azt állította, a férfi a kapcsolatuk alatt környékezte meg őket.

„Nem értem az egészet, hiszen mi most novemberben átalakítottuk a ház egy részét, készülve a közös gyerekre és helyet csinálni neki a későbbiekben. Elkészült a férjem saját gardróbszobája is, amire vágyott. Ez idő alatt felvettem a vezetéknevét is, mert szerettem volna, ha a nevünkben is egy család vagyunk. Ez neki nagyon fontos volt, és tudom, hogy sokat jelentett neki és nekem is. Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz” – mesélte a Blikknek néhány napja Gréta.

És most itt az újabb fejlemény: először szólalt meg Dávid, aki merőben más módon rendezné a kialakult helyzetet.

Lapozz a férfi megdöbbentő vallomásáért!

24 óra