"Nem én vagyok a patás ördög" - a szakításukról vallott Horváth Gréta volt párja

Meggyes Dávid most először szólalt meg a kialakult helyzettel kapcsolatban, a Ripostnak azt is elmondta, nem szerette volna, ha így alakulnak a dolgok.

"Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között" – mondta a férfi, majd meg is magyarázta a döntésének okát.

"Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, sok férfitársammal ellentétben nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből." - így a férfi, aki szeretné, ha innentől kezdve más mederbe terelődne a kettejük örténete.

"Nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja." - mondja határozottan Meggyes Dávid.

Címlapfotó: Instagram/megyinsta

24 óra