Elolvasta fia posztját, majd azonnal zokogásban tört ki Cristiano Ronaldo édesanyja - VIDEÓ

Köztudott: Cristiano Ronaldo számára a család az első. És elősorban az édesanyja, akinek szerinte mindenét köszönheti.

A Manchester United sztrja ismét bebizonyította emberi nagyságát. Cristiano Ronaldo köztudottan szerint segíteni az embereken, örömmel állítja meg a buszt, ha a gyerekek rá várnak, örömmel adakozik kórházaknak, alapítványoknak. És folyamatosan hangsúlyozza, számára a család az első, elsősorban édesanyja, aki nélkül szerinte nem tarthatna ott, ahol tart. 

Most egy nem minndenapi történettel gazdagodott a Ronaldo-mítosz! Videó is készült!

"Sok gratuláció a világ legjobb édesanyjának, egy harcosnak, aki mindig arra tanított, hogy ne adjam fel, a legjobb nagymamának, akiről a gyermekeim álmodhattak... Annyira szeretlek, édesanyám! Puszik!" - írta ki a közösségi oldalára posztolt képéhez Cristiano Ronaldo, amivel szeretett édesanyját köszönti. Semmi különös - gondolhatnánk, hiszen kettejük szoros kapcsolata mindenki számára ismert volt már. 

Igen ám, de előkerült egy videó arról, ahogyan az édesanyja meglátta és elolvasta ezt a bejegyzést!

A felvételt Ronaldo egyik rokona osztotta meg. A terjedeles posztban leírta, csak le szerette volna fényképezni a szülinapost, aki épp kisfia üzenetét olvassa el a közösségi oldalán, a telefon azonban véletlenül videót készített.

És ez lett a felvétel, amit vétek lett volna nem megosztani: így szereti fiát Cristiano Ronaldo anyukája, aki azonnal elsírta magát fia üzeneténél...

Címlapfotó: Instagram/katiaaveriooficial-cristiano

24 óra