POCAKPREMIER: Jennifer Lawrence Dior kismamaruhája DiCapriot is elhomályosította - Fotók

Oscar-díjas, boldog feleség, és alig van túl még csak a harmadik ikszen. A nyár végén röppent fel a hír, anya lesz. Most a vörös szőnyegen mutatta meg hatalmas pocakját.

Jennifer Lawrence élete egy megvalósult álom. A színésznő a augusztusban töltötte csak be a 31-et, de gyakorlatilag már mindent elért, amiről a huszonévesek általában csak álmodnak. Szakmájában a csúcsra ért, Oscar-díjas lett, tavaly egy lélegzetelállító esküvőn kimondhatta a boldogító igent a férfinak, akit imád és aki a tenyerén hordozza. Így számára még az is belefér, hogy hatalmas veszteséggel adjon túl szeretett otthonától. Néhány hónapja ugyanis ez volt a hír vele kapcsolatban.

Három hónapja azonban minden felülírt egy pletyka: anya lesz!

via GIPHY

Felrobbantak a híroldalak: Jennifer Lawrence ugyanis először mutatta meg babapocakját a vörös szőnyegen. A 31 éves színésznő a Netflix Dont look up! címűfilmjének premierjére volt hivatalos, az eseményen pedig a várandósságával el is lopta a showt. Vasárnap este New Yorkban ráadásul egy olyan aranyszínű Dior ruhában jelent meg, ami miatt még azok is rá figyelnek most, akiket a gólyahír egy picit sem hat meg. A szettjéhez pedig a flübevalói és a haja volt a korona.

A magyarok kedvenc színésznője elkápráztatta a világot!

DiCaprio háttérbe szorult - Jennifer Lawrence kismama képein ámul a világ!
  • Jennifer Lawrence
  • Jennifer Lawrence pocakja
  • Jennifer Lawrence pocakja
  • Jennifer Lawrence és Leonardo DiCaprio

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra