Nagy Ő! Ez a 21 nő száll harcba Tóth Dávid szívéért! - Fotók

December 5-én vasárnap este kezdődik a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor - A Nagy Ő. A csatorna közzétette: ezek a nők szállnak harcba a szívtipróért.

A világsikerű párkereső reality közel húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható. Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó két héten át minden hétköznap este keresi az igazit - írja a csatorna a közleményében. "Vasárnap estétől két héten át követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid." - írják.

Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel? 

Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től. A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor: vajon kiválaszt-e egyet? Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e? - teszi fel a kérdéseit a csatorna. 

Nos, ezekre csak a képernyő előtt kaphatunk majd válaszokat! De az már nem titok, kik lesznek a szívtipró kérői!

Íme Tóth Dávid kérői - ez a 21 nő száll harcba a szívéért!

Címlapfotó: TV2

24 óra