FOTÓK! Szemöldökbeültetésen járt John Legend felesége - így néz ki utána!

Új külsővel jelentkezett Chrissy Teigen. John Legend felesége felkeresett egy sebészt, és alapjaiban változtatták meg az arcát. Te szrevetted, mi változott?

Chrissy Teigen sosem csinált titkot abból, hogy bizony, ő cseppet sincs ellenére a plasztikai műtéteknek. Az arcával is többször keresett már fel orvost, de volt zsírleszíváson, megnagyobbíttatta a melleit, majd kisebbeket csináltatott magának. A 35 éves modellnek már bőséggel van tapasztalata, ami a szépítészeti beavatkozásokat illeti. Most ismét egy orvosnál járt és büszkén mutatta meg az eredményt.

Büszkén mutatta meg a hajából alkotott szemöldökét!

"Ha elkerülhetem, nem sminkelem magam" - írta Chrissy az Instagram-sztorijában a hétvégén, majd kiderült a felvezetés apropója is. "Szóval teljesen izgatott voltam a szemöldökátültetés miatt." A modell azt is elárulta a rajongóinak, hogy a beavatkozáshoz a tarkójából származó hajszálakat használták fel. "Annyira királyul néznek ki. Annyira király, hogy újra van szemöldököm" - lelkendezett később új arcszőrzetéről, miközben mindenkit arra kért, ne gyantáztassa ki soha a szemöldökét.

Chrissy kiposztolt képei valóban lélegzetelállítóak! Nem kizárt, az elkövetkezendő évek egyik slágere lesz a szemöldökbeültetés!

Így néz ki a beavatkozás után a híres modell!
  • Chrissy Teigen és John Legend
  • Chrissy Teigen új szemöldöke
  • Chrissy új szemöldöke
  • Chrissy Teigen szemöldöke régen

Címlapfotó: Profimedai/RedDot-Instagram

24 óra