113 kilója miatt csúfolták a lány, fogyása után gebének nevezik! - Fotók

Esténként általában álomba sírta magát, annyira megviselte, hogy a teste miatt csúfolják a többiek. Most is ez megy, de már azért, mert sokak szerint sovány.

A fiatal lányt egész gyerekkorában csúfolták a túlsúlya miatt, így a lelke is romokban hevert éveken át. Alig 7 éve aztán szerelembe esett, és férjhez is ment. Férje azonban sokat volt távolt az otthonuktól, Kara depressziós lett, és gyorséttermi ételekben talált vigaszra. Meg is lett az eredménye: négy éve már 113 kilót nyomott a mérlegen. Úgy döntött, ez így nem mehet tovább, a fiatal háziasszony már attól sem ódzkodott, hogy kés alá feküdjön.

Még abban az évben júliusban gyomorszűkítő műtéten esett át, gyomra 80 %-át eltávolították. Kara a műtétnek köszönhetően is, alig 16 hónap alatt közel 50 kilótól szabadult meg. Két éve aztán újra édesanya lett, aminek köszönhetően ismét felszedett jó pár kilót, ezektől azonban azóta már sikerült megszabadulnia. De nem csak ez változott meg. Kara érzése szerint ma már sokkal többet tud játszani a gyerekeivel, sokkal jobb anya és feleség is.  Imád túrázni, kerékpározni, és még golfozni is megtanult. Kara barátai és családtagjai is észrevették ezt a változást, és azt mondják, hogy nemcsak hihetetlenül jól néz ki, de sokkal magabiztosabb is a műtét óta.

A közösségi oldalon azonban nem mindenkinek tetszik a valóságis Playboy-nyuszivá alakult anyuci - vannak, akik szerint túl sovány!

Akár egy aktmodell - az anyuka bombázóvá fogyta magát!

Címlapfotó: Instagram/neweraforkara

24 óra