Holtan találták az eltűnt influenszert - Vőlegényét körözik, ő lehet a tettes - FOTÓK

Szeptember elején az amerikai körútján tűnt el a lány, ost egy kempingben találtak egy női holttestet. Az első jelek arra utalnak, Gabby holtteste lehet.

Vőlegényével indult el egy amrikai körűútra, közösségi oldalukon rendszeresen beszámoltak róla, merre járnak a furgonjukkal. Szeptember elején aztán a 23 éves srác egyedül tért vissza az útról és nem volt hajlandó beszámolni arról, mi lett a menyasszonyával. Pedig augusztus elején már igazoltatták őket, a 22 éves lány akkor sírt. A rendőröknek azt mondták, csak veszekedtek, sőt, Gabby beismerte, pszichológiai gondjai vannak.

A rendőrség most váratlan bejelentést tett - egy holttestet találtak, a fiatal lány lehet az!

A "New York Post" arról számol be, hogy az amerikai Wyoming államban egy kempingben egy holttestet találtak a rendőrök. A személyazonosságát egyelőre nem lehetett egyértelműen megállapítani, de a személyleírás szerint a fiatal influenszer lány lehet az - közölte vasárnap az FBI szakembere, Charles Jones. A haláleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, Gabby vőlegénye viszont nem volt hajlandó vallomást tenni, ezért a rendőrség "gyanúsítottként" tekint rá. 

Ráadásul nemrég a fiú családja azt közölte, a fiú is eltűnt, nem tért haza egy túráról! 

Megtlálhatták a holttestét - A vőlegény ügyében még van egy csavar!
  • Sheong bikiniben.
  • Elhunyt az influenszer.

Címlapfotó: Instagram/hike.sofi

24 óra