FOTÓK: Először posztolt szerelmével közös képet Adele - Megmutatta új külsejét is!

Hónapok óta nem adott hírt magáról, most nem mindennapi képekkel jelentkezett. Közel 50 kilós fogyása után az alakját és új szerelmét is megmutatta. 

Több mint két éve már, hogy kiderült, az énekesnő magánélete romokban, 2019 szeptemberében Adele be is adta a válási papírokat. Sokan azt gondolták, ez viseli meg annyira az énekesnőt, hogy alig néhány hónap leforgása alatt szinte csont és bőr lett. Azóta persze kiderült, hogy mindez egy tudatos munka gyümölcse, hiszen az énekesnő egy ideje állítólag arra készül, hogy egyszer kismama, majd anya legyen. 

Azóta már közel 50 kilót fogyott és a szerelem is rátalált! Most fel is vállalta!

via GIPHY

Nos, Adele több mint két hónap után ismét előkerült a rajongói előtt, és nem is akármilyen képekkel érkezett. Az énekesnő 3 friss képpel lepte meg a világot, és azonnal felrobbant az oldala. Az első kettőn egy a Hollywood-i dívákat idéző ruhában mutatta meg alakját a közel 50 kilós fogyása után. Gyönyörű sminkbeen, ékszerekkel és frizurával pózol a képeken. A legnagyobb meglepetést azonban a végére tartogatta: utolsó fotóján a szerelmével mosolyog boldogan.

Bizony, Adele nyáron szerelembe esett - és most már büszkén vállalja a párját is!

Újra szerelmes a díva - ez a férfi rabolta el a szívét!
  • Adele a színpadon
  • Adele új külseje
  • Adele és szerelme, Rich Paul

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra