FOTÓK: Khloe Kardashian-á operálták a Beverly Hills 90210 sztárját!

A 48 éves színésznőnek a sorozat hozta meg a világhírnevet és azóta gyakorlatilag ennek az örökségét élvezheti csak. Ötgyermekes anyaként feküdt kés alá - egy realitysztár hasonmása lett.

A fél világ volt szerelmes Tori Spelling-be, aki a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja lett köszönhetően két sikersorozatnak. A Beverly Hills 90210-ben Donna Martin bőrébe bújt, 292 epizódon át kergette őrületbe a férfiakat és csavarta el a tévénézők fejét. Majd 1992-en játszhatott a Melrose Place-ben is, így szinte az egész világ megismerte a nevét. Karrierje körülbelül 15 évvel ezelőtt ért véget, azóta nem nagyon kapott szerepeket.

Cserébe szült öt gyereket, most meg kés alá feküdt!

via GIPHY

Nem kizárt, a színésznő is beleesett abba a hibába, amibe a mellőzött Hollywood-i hírességek többsége is: a plasztika rabja lett. Talán azt hihette, hogy ötszörös anyaként csak így harcolhat majd meg a szerepekért a fiatalabb generáció tagjaival szemben. Aztán persze a mértéktelenség lett a veszte: plasztikai sebészek ma már bátran nyilatkoznak arról, hány műtéten lehet túl az elmúlt években a színésznő. Most azonban nem véletlenül van ismét címlapokon.

Legfrissebb műtétje után gyakorlatilag Khloe Kardashian lett belőle!

"Egy plasztikát kérek" - Khloe Kardashian lett, maradhat?

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra