EXKLUZÍV FOTÓK! Titokban ment férjhez a magyar szépségkirálynő!

14 évesen kezdte el követni a Magyarország Szépe eseményeit és tudatosan készült rá, hogy ő is jelentkezik majd a versenyre. Közünségdíjas lett, a hétvégén pedig titokban férjhez is ment.

Viszonylag hamar, 14-15 éves korától kezdve tudta, hogy egyszer elindul egy színvonalas szépségversenyen. Onnantól kezdve követte a Magyarország Szépe eseményeit, a királynők életét és várt a megfelelő pillanatra. "A királynők közül jó példák voltak számomra: Rákosi Annamária, Kulcsár Edina, Katona Gitta, Dobó Ági, Weisz Fanni, Konkoly Ági, Kárpáti Rebeka, Koroknyai Virág, és Sydney van den Bosch is. Ahogy teltek az évek, én is nővé váltam és egyre csak körvonalazódott bennem, hogy szeretnék ebbe a sorba tartozni és olyan ember lenni, aki példaként tud szolgálni a mai világban. A motivációm már belülről jött, minél többet tudtam a verseny céljáról, annál inkább azonosultam az értékeivel, mondanivalójával" - emlékezett a TWN.hu megkeresésére tavaly a mindig mosolygós túrkevei lány.

Nos, a múlt hétvégén pedig férjhez ment sportoló kedveséhez - exkluzív képeket szereztünk!

A hagyományoknak megfelelően, a szülővárosukban kelt egybe a Magyarország Szépe királynője és kedvese a múlt hétvégén. Lakatos Lilla a TWN-nek nyilatkozott először életük legszebb napjáról. "Túrkevén a szülővárosunkban tartottuk, mivel a hagyomámyok szerint a családi házból kért ki Jani a szüleimtől. Majd hintóval vonultunk a ceremóniánk helyszínére, így aztán a városunk lakói is megcsodálhattak minket." - mesélte a királynő, aki azt is elárulta: nem csak a ceremónia helyszínére, a házukhoz is sok érdeklődő érkezett. 

Lilla nem mindennapi képeket osztott meg velünk az álomesküvőjükről!

Friss képeken a túrkevei szépség - izglamas hónapok várnak rá!

Címlapfotó: TWN

24 óra